Track onze Atlantische oversteek

Volg hier onze Atlantische oversteek!

https://share.garmin.com/J22AJ

Onze positie wordt doorgegeven door een Garmin Inreach mini. We zullen dit apparaat niet altijd aan hebben staan maar minstens een tot twee keer per dag aanzetten, afhankelijk van de batterijen. Ook heb ik de functie berichten versturen en locatie opvragen uitgeschakeld. Onze locatie zal verschijnen iedere keer we de inreach aanzetten. Wij kunnen berichten versturen en ontvangers kunnen iets terugsturen, maar om het aantal berichten te beperken zullen we enkel contact hebben met Jaspers vader, die voor ons het weer in de gaten zal houden.

Als het venster hierboven niet werkt, gebruik dan deze link: share.garmin.com/J22AJ

Het is 2170 mijl tot Grenada en we schatten ongeveer drie weken onderweg te zijn, maar dat hangt natuurlijk van de wind af. We zien het helemaal zitten.

Tot dan!

Groetjes,

Sanne en Jasper

thumbnail_IMG_20200101_102726

2 thoughts on “Track onze Atlantische oversteek”

  1. hèhè effe bij gelezen, waar nachtelijke borstvoedingsmomenten al niet goed voor zijn 😆 wauw Sanne en Jasper klinkt allemaal weer ongeloofelijk prachtig die reis van jullie! Tof dat we jullie kunnen volgen onderweg, is toch wel een grote onderneming 😉 Ook voor jullie een prachtig 2020 vol met leuke dingen dikke zoenen van ons allemaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published.